LIITE 2

KAMPANJAEHDOT

Discovery+-urheilukuponkikoodin ehdot
Suomen Pyöräurheilu Oy:n (virtuaalista pyöräilytapahtumaa koskevaa) tarjousta varten

 1. Suomen Pyöräily Ry tarjoaa tämän edun jäsenilleen, kun he ilmoittautuvat sen järjestämään virtuaaliseen pyöräilytapahtumaan.
 2. Discovery+-kupongin voivat lunastaa ainoastaan sen vastaanottaneet virtuaaliseen pyöräilytapahtumaan osallistuvat henkilöt, ja kuponki voidaan lunastaa ainoastaan Suomessa osoitteessa www.discoveryplus.fi.
 3. Voidaksesi käyttää tämän tarjouksen sinun on asuttava Suomessa ja oltava täysi-ikäinen.
 4. Näitä ehtoja sovelletaan discovery+-kuponkikoodin käyttöön.
 5. Discovery+-kuponkikoodia ei voi siirtää, eikä sitä voi käyttää yhdessä muun alennuskupongin, kampanjan tai erikoistarjouksen kanssa. Kuponkikoodilla ei ole rahallista arvoa, sen palauttamisesta ei makseta hyvitystä, eikä sitä voi lunastaa käteisenä. Kuponkikoodilla ei ole jäännösarvoa, eikä sitä voi käyttää uudelleen, vaikka muuttaisit tai peruuttaisit tilauksesi. Kuponkikoodia ei voi käyttää aiemmin tekemääsi tilaukseen.
 6. Discovery+-kuponkikoodin väärinkäyttö, mukaan lukien muun muassa sen julkaiseminen tai myyminen, on kiellettyä ja saattaa olla petos.
 7. Discovery+-kuponkikoodi on lunastettava viimeistään 31. lokakuuta 2021 klo 23.59 EET.
 8. Discovery+-kuponkikoodilla saat ilmaisen katseluoikeuden ensimmäiseksi kuukaudeksi, jonka jälkeen palvelusta peritään normaali hinta. Kuukausitilauksesi uusitaan automaattisesti joka kuukausi, ellet peruuta tilaustasi ennen kuin se uusitaan. Tilausjaksojen vähimmäismäärä on 1.
 9. Discovery+:n tarjoaa Dplay Entertainment Limited, joka on Englannin ja Walesin lakien mukaisesti yritystunnuksella 09615785 rekisteröity yhtiö, jonka rekisteröity toimipaikka on osoitteessa Chiswick Park Building 2, 566 Chiswick High Road, London, W4 5YB, United Kingdom.
 10. Siltä osin kuin laki sen sallii, Suomen Pyöräurheilu Oy ja Dplay Entertainment Limited eivät ole korvausvastuussa mistään menetyksistä tai vahingoista, jotka johtuvat discovery+-kuponkikoodin menetyksestä, varkaudesta tai väärinkäytöstä. Dplay Entertainment Limited ei ole vastuussa Suomen Pyöräurheilu Oy:n tarjoamista tuotteista ja palveluista.
 11. Nämä ehdot täydentävät käyttöehtoja (saatavilla osoitteessa www.discoveryplus.fi), joita myös sovelletaan discovery+-palvelun käyttöösi.
 12. Jos sinulla ei ole aiemmin ollut discovery+-tilausta, sinun on rekisteröidyttävä discovery+-palveluun ja hyväksyttävä sovellettavat käyttöehdot sekä ilmoitettava, että tunnustat ja hyväksyt (soveltuvin osin) discovery+-palvelun tietosuojakäytännön, ennen kuin voit lunastaa kuponkikoodisi.
 13. Jos sinulla on jo voimassa oleva discovery+-tilaus, et voi lunastaa kuponkikoodiasi ennen kuin voimassa oleva tilauksesi on päättynyt.
 14. Näitä ehtoja sovelletaan ja tulkitaan Englannin ja Walesin lakien mukaan. Nämä ehdot eivät kuitenkaan rajoita mitään kuluttajansuojaoikeuksia, joita sinulla saattaa asuinmaasi pakottavien lakien nojalla olla, ja jos et asu Englannissa tai Walesissa, voit nostaa kanteen asuinmaasi tuomioistuimissa asuinmaasi sovellettavien lakien mukaisesti.