Pyöräile heinäkuussa lasten ja nuorten hyväksi

Virtual Tour Finland on paikasta riippumaton pyöräilytapahtuma nuorten pyöräilyharrastuksen hyväksi.

  1. Paikasta riippumaton osallistuminen – aja suorituksesi kotona, mökillä tai vaikka kuntopyörällä!
  2. Tuotto nuorten hyväksi – hyvä mieli sekä suorituksesta että hyväntekeväisyydestä!
  3. Hyvä tavoite yrityksille ja porukoilla – inspiraatiota ja ryhmäpainetta koko porukalle!

Tapahtumaan osallistutaan omatoimisesti kiertämällä 25, 50 tai 100 kilometrin mittainen itse valittu pyörälenkki ja rekisteröimällä suoritus tapahtumasivun palveluun.

Suorituksen voi tehdä haluamallaan alustalla (maantie, soratie, maasto) ja haluamassaan paikassa, kuten kotona, mökillä tai lomareissulla.

Kaiken tasoisille pyöräilyjöille tarkoitetun tapahtuman ajankohta on 1.-31.7.2021, jonka aikana pyöräilijä ajaa pyörälenkkinsä itselleen sopivana päivänä ja rekisteröityään suorituksensa saa osallistumisdiplomin. Tapahtuman osallistumismaksu on 39 € ja siihen sisältyy yhden kuukauden ilmainen katseluoikeus Discovery+ palveluun.

Suoritusten pituus perustuu osallistujien omaan ilmoitukseen. Ajon aikana kannattaa käyttää matkamittaria tai GPS-laitetta, josta näkee todellisen kuljetun matkan. Halukkaat voivat liittää suorituksen GPS-jäljen linkkinä tulospalveluun oman tuloksen yhteyteen.

Tapahtuman järjestää Suomen Pyöräily ry:n omistama Suomen Pyöräurheilu Oy. Tapahtuman tuotto käytetään suomalaisen nuorisopyöräilyn edistämiseen. Kohteina voivat olla tapahtuman tuotosta riippuen esim. nuorten leirit, seurojen matalan kynnyksen tutustumistapahtumat, seurojen pyörähankintojen avustaminen.

Myös lapset voivat osallistua tapahtumaan, pyöräilemällä matkan oman jaksamisen mukaan ja rekisteröimällä suorituksensa saa siitä junioridiplomin. Lasten osallistuminen on maksuton.

Inspiroi ja inspiroidu

Pyörän selästä käsin kesäinen Suomi tarjoaa parastaan. Pyöräillen maisema vaihtuu mukavasti ja kesäisen luonnon ja sen tuoksut voi kokea vahvasti. Olemme koonneet tälle sivulle reittiehdotuksia inspiraatioksi uusien paikkojen löytämiseksi pyöräillen. Voit tutustua myös tunnettujen suomalaisten suosikkireitteihin ja käydä katsomassa, mitkä asiat heitä kiehtovat pyöräilyssä.

Muista jakaa tunnelmasi ja kuva suorituksestasi sosiaalisessa mediassa tunnisteella #virtualtourfinland.

Aloita treenaaminen

Aloita säännöllinen pyöräily nyt, niin poljet heinäkuussa haluamasi lenkin maisemista nauttien!

Ilmoittautumalla tapahtumaan saat sähköpostiisi Suomen ykköspyöräilijän Lotta Henttalan treenivinkit!

Onko sinulla suosikkireitti, jonka varrella on jotain näkemisen tai kokemisen arvoista? Oletko käynyt pyörälenkillä paikassa, josta vain harva tietää? Postaa reittikuvaus ja sosiaaliseen mediaan tunnisteella #virtualtourfinland niin muutkin löytävät sen!

Nauti pyöräilystä myös kotisohvalla

Osallistumismaksu sisältää kuukauden katseluoikeuden Discover+ -palveluun. Palvelusta näet pyöräilykesän kohokohdat, kuten Tour de Francen kaikki etapit ja olympialaisten pyöräilylajit suosittujen selostajien selostamana.

Tutustu Discovery+ -palveluun!