Usein kysyttyä

Mikä on Discovery+ -palvelu ja miten saan ilmaisen kuukauden käyttööni?

Tapahtuman osallistumismaksuun sisältyy kuukauden käyttöoikeus Discovery+ -palveluun. Discovery+ on suoratoistopalvelu, josta voit katsoa suosittuja kotimaisia ja kansainvälisiä ohjelmia kaikilta Discoveryn kanavilta: TV5, Kutonen, Frii, TLC, Discovery, Animal Planet, Travel Channel, Discovery Science, Investigation Discovery ja Food Network.

Ilmaispalvelun lisäksi discovery+ tarjoaa erilaisia maksullisia paketteja. Viihdepakettejen lisäksi tarjoamme myös erilaisia urheilupaketteja. Urheilupaketteihin kuuluu mm. Eurosportin huippu-urheilua sekä Discoveryn tv-kanavia suoratoistona.

Saat palvelun käyttöön oikeuttavan koodin sähköpostiisi kolmen vuorokauden kuluessa ilmoittautumisestasi.

Lisätietoja Discovery+ -tilin luomisesta löydät täältä.

Miten ilmoittaudun mukaan?

Mukaan voi ilmoittautua tapahtumasivun ilmoittautumispalvelussa.

Yritysasiakkaat voivat tilata haluamansa määrän osallistumisoikeuksia jaettavaksi henkilökunnalle tai sidosryhmille. Yritykselle toimitetaan vouchereita, joilla jokainen osallistuja voi tehdä itse ilmoittautumisen ilmoittautumispalvelussa.

Yritysilmoittautuminen

Mikä on joukkuekisa?

Joukkuekisa sopii seuroille, kaveriporukoille ja työyhteisöille. Joukkuekisan tulos on joukkueen rekisteröimien ajokilometrien yhteismäärä. Joukkueen jäsenten määrää ei ole rajattu.

Miten voimme osallistua joukkueena?

Tapahtumaan voi osallistua myös joukkueena. Joukkueen tulos on joukkueen rekisteröimien ajokilometrien yhteismäärä. Joukkueilmoittautumiselle on kaksi vaihtoehtoa:

  1. Jokainen joukkueen jäsen ilmoittautuu itse ja kirjoittaa Seura / joukkue -kenttään oman joukkueen nimen. Siirry ilmoittautumispalveluun.
  2. Yritys / yhteistö tilaa halutun määrän ilmoittautumisia ja heille lähetetään ilmoittautumisista yksi lasku. Järjestäjä antaa tilaajalle ilmoittautumiskoodin (voucher), jolla jokainen joukkueen jäsen voi ilmoittautua tapahtumaan itse. Jokainen osallistuja kirjoittaa Seura / joukkue -kenttään oman joukkueen nimen.

Tilaa osallistumisoikeuksia laskulla yritysilmoittautumisesta.

Voinko rekisteröidä useita suorituksia?

Yhdellä osallistumismaksulla voi rekisteröidä yhden suorituksen. Sama henkilö voi rekisteröidä useita suorituksia, mutta jokainen suoritus edellyttää osallistumismaksun maksamista.

Voiko sarjaa vaihtaa ilmoittautumisen jälkeen?

Sarjaa ja muita osallistumistietoja voi muokata ilmoittautumisen jälkeen aina suorituksen rekisteröintiin asti.

Mikä on digitaalinen numerolappu?

Saat ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostiisi digitaalisen numerolapun. Voit jakaa sen sosiaalisessa mediassa kertoaksesi että olet mukana tapahtumassa. Halutessasi voit tulostaa numerolapun (koko A5) ja kiinnittää sen pyörääsi suorituksen ajaksi.

Milloin ja missä voin ajaa suoritukseni?

Tapahtumaan liittyvän suorituksen voi ajaa milloin vain heinäkuun aikana 1.-31.7.2021. Suorituksen voi tehdä haluamallaan alustalla (maantie, soratie, maasto) ja haluamassaan paikassa, kuten kotona, mökillä tai lomareissulla.

Voinko tehdä suorituksen trainerilla tai kuntopyörällä?

Kyllä voit. Mukaan hyväksytään suoritukset kaikilla pyöräilyvälineillä, joista saa näkyviin ajetun matkan. Suorituksen voi tehdä virtuaalisesti myös Zwift-palvelussa.

Miten suorituksen pituus varmistetaan?

Suoritusten pituus perustuu osallistujien omaan ilmoitukseen. Ajon aikana kannattaa käyttää matkamittaria tai GPS-laitetta, josta näkee todellisen kuljetun matkan. Halukkaat voivat liittää suorituksen GPS-jäljen linkkinä tulospalveluun oman tuloksen yhteyteen.

Miten ilmoitan tulokseni?

Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi vahvistuksen onnistuneesta ilmoittautumisesta. Sähköpostissa on linkki, josta pääset täyttämään oman tuloksesi tulospalveluun. Tulospalveluun täytetään suorituksen aika. Halutessasi voit liittää mukaan linkin suorituksen GPS-jälkeen.

Kuinka liitän GPS-jäljen suoritukseeni?

  1. Tallenna suorituksesi GPS-jälki urheilukellolla tai puhelimella.
  2. Lataa suoritus käyttämääsi urheilusovellukseen. Sovelluksia ovat esimerkiksi SportsTracker, Strava, Garmin Connect, Polar Flow, Suunto-sovellus ja vastaavat.
  3. Varmista, että suorituksen tiedot ovat julkisia, ja kopio suorituksen URL-osoite leikepöydälle.
  4. Avaa tulospalvelusivu sähköpostiisi tulleen vahvistusviestin kautta, ja liitä linkki siihen varattuun kenttään.
  5. Tallenna suoritus.

Mistä saan osallistumisdiplomin?

Osallistumisdiplomissa on osallistujan nimi ja suorituksen tiedot. Voit ladata diplomin itsellesi henkilökohtaiselta tulospalvelusivulta sen jälkeen, kun olet syöttänyt sinne tuloksesi. Voit jakaa diplomin sosiaalisessa mediassa tai tulostaa sen paperille.

Kuka on tapahtuman järjestäjä?

Tapahtuman vastuullinen järjestäjä on Suomen Pyöräurheilu Oy, joka on Suomen Pyöräily ry:n sataprosenttisesti omistama yhtiö. Tapahtuman tuotto käytetään suomalaisen pyöräurheilun tukemiseen. Kohteina voivat olla tapahtuman tuotosta riippuen esim. nuorten leirit, seurojen matalan kynnyksen tutustumistapahtumat, seurojen pyörähankintojen avustaminen.